E-twinning'den Yeni Haberler

2022_ 2023 Eğitim öğretim yılında da eTwinning projelerimize devam ediyoruz. 30 Ocak 2023 tarihinde onaylanan Zeynep Göktepe  ve Romanya 'dan Dulgheru Alına’nın kuruculuğunu yaptığı “Sağlıklı Beslenme Rehberim – My Healthy Nutrition Guide” projesinin çalışmalarına başladık. Anamur Bilim ve Sanat Merkezi,  Sınıf öğretmeni Fetiye Tekkeşin,  Destek 2 sınıfımızdan 16 öğrencinin katılımı projedeyiz.

2022_ We continue our eTwinning projects in the 2023 academic year. We started the work of the “Sağlıklı Beslenme Rehberim – My Healthy Nutrition Guide” project, which was approved on January 30, 2023, and founded by Zeynep Göktepe and Dulgheru Alina from Romania. We are in the project with the participation of Anamur Science and Art Center, Classroom teacher Fetiye Tekkeşin, and 16 students from our Support 2 class.