OKUYORUM GELİŞİYORUM eTwinning PROJESİ

Kitap çocukların dil becerilerini geliştiren, onları bireysel, ruhsal ve ahlaki açıdan geliştiren en önemli araçtır. Çocuklar kitaplar sayesinde düşünmeyi ve etrafında olan şeyleri sorgulamayı öğrenir. Projemiz ile kitap okumayı alışkanlık haline getirerek öğrencilerdeki dikkat eksikliğini, odaklanma problemini ortadan kaldırmayı, olaylara farklı bakış açıları ile yaklaşmalarını sağlamayı ve kitap okumayı eğlenceli hale getirmeyi planlıyoruz.

Amacımız; Öğrencilerin anlayarak hızlı okumalarını, Dikkat eksikliğini azaltmayı, Zevkle kitap okumalarını sağlamayı, Kelime dağarcıklarını genişletmeyi, Kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini sağlamayı, Zihinsel aktivasyonu geliştirmeyi, Web 2 araçlarını kullanmayı hedefliyoruz.

Projemiz ekim ayında başlayıp şubat ayında bitecektir. Beklenen sonuçlar; Dikkat eksikliğini azaltarak kitap okumayı eğlenceli hale getirmeyi ve öğrencilerin olaylara farklı bakış açıları ile bakmalarını sağlayacağız. Yapılan etkinlikleri e kitap, sanal sergi yaparak yaygınlaştırmayı planlıyoruz.

 

19-02-2022



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi