Proje Hakkında

Bu proje ile geleceği çocukların hayallerine uygun şekilde şimdiden inşa etmek üzerine, potansiyelimizin nasıl değerlendirebileceğimiz ile ilgili çalışmalar yapacağız .Ayrıca matematiksel düşünme ve muhakeme becerisinin öğrencilerin yalnızca matematik derslerinde değil günlük yaşamlarında karşı karşıya kaldıkları güçlüklerin üzerinde düşünmeye, yorum yapmaya ve çözüm yolu aramaya yönelik zihinsel aktiviteler olduğunu yaparak yaşayarak göreceğiz.

With this project, we will work on how we can evaluate our potential in order to build the future in line with children's dreams. In addition, mathematical thinking and reasoning skills will enable students to engage in mental activities to think about, comment on and find solutions to the difficulties they face not only in mathematics lessons but also in their daily lives. We will see it by doing it and experiencing it.